ABN AMRO
BREEAM-NL In-Use Certificaat voor ABN AMRO

Gedurende het openingscongres van de Dutch Green Building Week (DGBW) kreeg ABN AMRO van de Dutch Green Building Council het certificaat uitgereikt voor haar hoofdkantoor aan de Zuidas in Amsterdam.

TRAJECT draagt bij aan het behalen van dit certificaat

Het 15 jaar oude kantoorpand is het eerste in Nederland waarvoor naast de onderdelen Asset en Beheer ook het onderdeel Gebruik is beoordeeld. Judith Doorn en Bram Duivenvoorden van TRAJECT hebben beide als BREEAM-NL In-Use Expert bij mogen dragen aan het behalen van dit certificaat. Jan Roersen van W4Y Adviseurs heeft als assessor de verzamelde bewijslast beoordeeld.

Het hoofdkantoor scoorde op de onderdelen Asset en Beheer “very good” (drie sterren) en op het onderdeel Gebruik “good” (twee sterren).

Download het BREAAM-NL In-Use Certificaat (PDF)

Judith Doorn van TRAJECT

“De organisatie zit vol ambitie en ruimte om de score nog verder te verbeteren. Hier gaan we in de rol van BREEAM-NL-Expert samen met de opdrachtgever vol enthousiasme mee aan de slag. Nu is het voor een eerste nulmeting een buitengewoon goed resultaat.”

Van links naar rechts: Jan Roersen (Assessor), Bram Duivenvoorden (BREEAM-NL Expert), Judith Doorn(BREEAM-NL Expert), Jacco van Noppen (ABN AMRO), Rob Kuipers (ABN AMRO) en Rob van der Meij (ABN AMRO).
Neem voor meer informatie over dit project contact op met: