TRAJECT erkend WELL Faculty Member

well-faculty-member

Sinds februari is TRAJECT Adviseurs & Managers ook erkend als WELL Faculty Member. De WELL Faculty member is een exclusieve groep van WELL Accredited Professionals (AP’s) die door het International WELL Building Institute (IWBI) erkend is als kennisdeler en hierdoor WELL-workshops mag geven.

Vanuit de 361˚ Gezond Gebouw filosofie leidt TRAJECT mensen op die een belangrijke rol spelen in de transformatie van de gebouwde omgeving. Gerrit-Jan Teunissen, eerste WELL en LEED AP van Nederland, is hier een uitstekend voorbeeld van. De ervaring van Gerrit-Jan in de integratie van duurzaamheid, gezondheid en welzijn in nieuwe en bestaande gebouwen gaat meer dan tien jaar terug. Vanuit deze ervaring in LEED en WELL projecten deelt Gerrit-Jan zijn kennis en inzichten met projectteams, cursisten en congresbezoeken om ondersteuning te bieden bij het optimaliseren van gebouwen.

Met de WELL Faculty erkenning laat TRAJECT zien voorloper te zijn in de ontwikkeling van Gezonde Gebouwen. Voor meer informatie over de mogelijkheden van WELL kunt u contact opnemen met Gerrit-Jan Teunissen.

well-faculty-member

Nieuws