17-09-2018
Eéndaagse WELL workshop

Donderdag 29 november 2018 organiseert TRAJECT Adviseurs & Managers in samenwerking met Blue Building Institute een ééndaagse WELL workshop in Circl, Amsterdam. De WELL Building Standard is een certificeringsmethode voor gezonde gebouwen. Zodra u de finesses achter dit holistische systeem in de vingers heeft, bent u de ideale projectpartner in ieder integraal projectteam. In één dag van volledige focus krijgt u inzicht in de theorieën en processen achter de WELL Building Standard. De materie oefent u vervolgens met mede-cursisten.

Doelgroep
Professionals die betrokken zijn bij WELL gecertificeerde projecten, professionals die binnenkort in aanraking komen met de WELL Building Standard of professionals die meer dan een globale instructie willen over WELL certificering.

De inhoud van de training is ontwikkeld door het International WELL Building Institute , kortweg IWBI, en is afgestemd op de Nederlandse praktijk. De WELL workshop geeft diepgang in:
• De achtergronden van de WELL Features van de zeven WELL Concepts;
• Hoe om te gaan met de stappen in het certificeringsproces;
• Hoe Equivalencies en Alternative Adherence Paths werken in de praktijk;
• Hoe de WELL Building StandardTM zich verhoudt tot BREEAMTM ;
• Hoe Innovaties kunnen worden toegepast.

In break-out sessies worden opdrachten verstrekt die in groepen worden uitgewerkt.
Deze workshop wordt gegeven door WELL Accredited Professionals, kortweg WELL AP’s, die speciaal door IWBI zijn geselecteerd zowel op basis van inhoudelijke kennis van en ervaring met de WELL Building StandardTM als vanwege hun excellente didactische vaardigheden.

Trainers
ing. Gerrit-Jan Teunissen is Consultant (LEED&WELL AP, Faculty Member) bij TRAJECT Adviseurs & Managers B.V. Sinds 2007 beoordeelt hij gebouwen (bestaand en nieuwbouw) op duurzame kwaliteit. Gerrit-Jan is de eerste LEED én WELL Accredited Professional in Nederland. Als consultant duurzame bouw heeft hij substantiële bijdragen geleverd aan vooraanstaande gebouwen zoals Circl, Shell Technology Center Amsterdam en RBS UNStudio Amsterdam.

ir. Tim Beuker is Adviseur Binnenmilieu bij BBA Binnenmilieu B.V., een adviesbureau dat zich volledig richt op gezondheid en comfort in gebouwen. Hij houdt zich bezig met het oplossen van gezondheids- en comfortklachten in bestaande gebouwen en het realiseren van gezondheidsambities bij nieuwbouw. Hij is afgestudeerd in Bouwkunde aan de TU Delft. Tim is de eerste WELL AP en WELL Faculty Member in Nederland. Hij is daarnaast WELL Concept Advisor over de concepten Air & Thermal Comfort voor IWBI.

Permanente Educatie
CE* punten: 8
*Continuing Education

Inclusief
• Catering (koffie, thee, lunch);
• Hardcopy uitdraai van WELL Workhop presentatie (zwart-wit);
• WELL Workshop Participation Workbook (digital in English);
• Officieel deelnemers Certificaat met de behaalde CE punten.

Klik hier om u aan te melden