Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door TRAJECT Adviseurs & Managers (verder TRAJECT) met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor onjuistheden of onvolledigheden op deze site aanvaardt TRAJECT geen enkele aansprakelijkheid.

Informatie aangeleverd door derden, verwijzingen of hyperlinks naar andere sites die niet in eigendom zijn van TRAJECT zijn slechts opgenomen ter informatie van de gebruiker van deze site. Hoewel TRAJECT uiterst selectief is ten aanzien van de informatie van derden, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit. TRAJECT is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de inhoud van deze websites.

Op de inhoud van de webpagina’s van TRAJECT en op het TRAJECT-logo rusten auteursrechten. Op andere sites linken naar pagina’s van de TRAJECT-site is toegestaan op voorwaarde dat dit de goede naam van TRAJECT niet aantast.

Mocht u op deze site informatie aantreffen waarvan u denkt dat deze onjuist of onvolledig is, stuur dan een e-mail naar info@traject.com.