Appartementencomplex “4 Koningen” in Arnhem


Onze diensten

wattbaan
Algemene informatie
Project: 4 Koningen
Plaats: Vos Projekten bv
Projectperiode: 2018 – 2019
Omvang circa 1.100 m²

Aan de Driekoningendwarsstraat in Arnhem nadert het moment waarop project “4 Koningen” opgeleverd gaat worden. Het gebouw bestaat uit 27 woonstudio’s en 16 bijbehorende parkeerplaatsen.

TRAJECT nam voor dit project het bouwtoezicht en de Commissioning namens ontwikkelaar Vos Projekten bv op zich.  Commissioning betekent dat wij controleren of een bepaald product of dienst voldoet aan de door opdrachtgever gestelde eisen. De controles beperken zich niet tot het moment van opleveren, maar worden tijdens het gehele realisatieproces uitgevoerd.
Omdat TRAJECT zich graag extra inzet voor een beter gebouw hebben wij ook bij dit project de opdrachtgever geadviseerd bij zijn keuzes en het vinden van oplossingen om binnen de gestelde kosten en tijd te blijven zonder in te leveren op kwaliteit en comfort voor de bewoners.

De samenwerking met de aannemer, Veluwezoom Verkerk Bouw, verliep goed en zij hebben een degelijk gebouw neergezet waarbij de krapte op de bouwlocatie de uitvoering extra complex maakte.
Het gevelontwerp van Geesink Weusten architecten heeft de uitstraling van het oude straatbeeld mooi terug gebracht zodat dit straatdeel van het Spijkerkwartier weer in oude glorie hersteld is. Het interieurontwerp van Caroline Thijssen maakt een knipoog naar de diensten die in het oude pand verleend werden. Zij heeft de lokale graffity-artiest Dopie een vlinderrijke Selfie Wall laten maken om het entreegebied van het gebouw op te vrolijken.

De kwaliteit van het gebouw, de comfortabele woonstudio’s en het vrolijke interieur maakt dat wij met zijn allen als ontwikkel- en bouwteam trots zijn op het gezamenlijk resultaat. Nog even en dan kunnen de bewoners genieten van hun studio in dit nieuwe “monumentale” gebouw in een van de mooiste wijken van Arnhem!

Neem voor meer informatie over dit project contact op met:
ing. Edwin Wiegerinck via 0316 – 296 111.
edwin-wiegerinck