Gebiedsontwikkeling Smakkelaarsveld, Utrecht

Onze diensten

Algemene informatie
Project: gebiedsontwikkeling Smakkelaarsveld
Plaats: Utrecht
Opdrachtgever: ABC Nova
Projectperiode: december 2017 – oktober 2018
Omvang:

Tenderdeelname als adviseur Duurzaamheid, Gezondheid en Energie ten behoeve van deze binnenstedelijke gebiedsontwikkeling voor het consortium bestaande uit ontwikkelaar ABC Nova en architectenbureau UNStudio.

De complexiteit van de opgave vraagt niet alleen (technische) kennis maar ook ervaring in het gebied, gevoel voor bestaande belangen en aansluiting met diverse stakeholders. De bijdrage van TRAJECT in het ontwerp Smakkelaarsveld is een duurzame toegevoegde waarde van de ontwikkeling Smakkelaarsveld voor de stad, meer specifiek het ontwikkelen van toepasbare maatregelen voor de onderdelen Gezondheid en Duurzaamheid.

TRAJECT kan door haar ervaring met WELL en circulariteit uitstekend ESG (Environmental, Sustainability and Governance) ambities samenbrengen in een concreet en haalbaar ontwerp. De aandachtsgebieden vanuit de WELL Community Standard (lucht, water, voeding, licht, fitness, geluid, geest, warmte materialen en gemeenschap) worden leidend in het bedenken van praktische oplossingen en maatregelen voor het vinden van energieconcepten, materiaalgebruik en toepassingen die gezondheid en welzijn bevorderen.

Neem voor meer informatie over dit project contact op met:
ing. Hans Wienk via 0316 – 296 111.