Vervangende nieuwbouw Lingehof Beesd

lingehof-beesd

Onze diensten

wattbaan
Algemene informatie
Project: Lingehof
Plaats: Beesd
Opdrachtgever: VS&OP / Stichting Zorgcentra Rivierenland
Projectperiode: 2017 – 2019
Omvang:
Functie gebouw: Zorgcentrum

Op vrijdag 18 januari is de vervangende nieuwbouw van Lingehof te Beesd opgeleverd. De Lingehof is een onderdeel van Stichting Zorgcentra Rivierenland (SZR) en omvat 50 appartementen met algemene voorzieningen.

In de nieuwbouw zijn 32 woningen gerealiseerd voor bewoners met een zware zorgvraag en 18 zelfstandige woningen voor bewoners met een lichtere zorgvraag. Het gebouw bestaat uit 2 woonvleugels van ieders 3 bouwlagen met hier tussen o.a. een ontmoetingsruimte, foyer en keuken. Het gebouw wordt geheel omsloten met een nieuwe terreininrichting.

Het zorgcentrum wordt voorzien van volledige (zorg)domotica, hoogwaardige en onderhoudsarme materialen, warmtepompen, koeling en PV-panelen waarbij het geheel passend is in een esthetisch fraai vormgegeven geheel. Het ontwerp is van RoosRos architecten en het gebouw is gerealiseerd door aannemersbedrijf P. van Leeuwen.

TRAJECT is namens VS&OP verantwoordelijk voor het gehele projectmanagement: opstellen Programma van Eisen, wijziging Bestemmingsplan, aannemersselectie (EMVI), contractvorming en bouwmanagement. Het werk is gerealiseerd middels de UAV-GC 2005 als contractvorm waarbij een SO als basis heeft gediend voor de verdere planuitwerking.

Neem voor meer informatie over dit project contact op met:
ing. Edwin Wiegerinck via 0316 – 296 111
edwin-wiegerinck