Nieuwbouw appartementen Manhattan, Roermond

Onze diensten

theater-aan-de-rijn
Algemene informatie
Project: Nieuwbouw appartementen Manhattan
Plaats: Jazz City in Roermond
Opdrachtgever: SDK Vastgoed
Projectperiode: november 2016 – januari 2018
Omvang: 40 appartementen

Voor de gebiedsontwikkeling Jazz City heeft SDK Vastgoed TRAJECT gevraagd om samen met Kern Architecten een installatieconcept te ontwikkelen en aanverwant te adviseren.
Het ambitieniveau vraagt om een hoogwaardige installatie waarbij comfort, bedieningsgemak, gebruikszekerheid, flexibiliteit belangrijke aspecten zijn maar ook duurzame energieopwekking.

Jazz City is een ontwikkeling van in totaal ongeveer 59.000m² oppervlak dat voorziet in diverse voorzieningen zoals (uitbreiding) Designer Outlet, een Jazz City Hall, hotel en horeca. Het grootste deel, 31.355 m², heeft de bestemming wonen. Het appartementengebouw Manhattan komt op een prominente locatie en zal met een toren van zeker 50 meter goed zichtbaar zijn vanaf het water en de Maasbrug.

Het gebouw heeft 15 bouwlagen met op de begane grond 700 m² verhuurbare ruimte voor horecadoeleinden en daarboven 40 appartementen met een totaal bruto vloeroppervlak van 5.300 m² met 65 inpandige parkeerplaatsen.
Ons installatieadvies richt zich met name op energieopwekking, E-/W-installaties, liften,  gevelonderhoudsinstallaties en brandveiligheid voor parkeren en wonen.

Neem voor meer informatie over dit project contact op met:
ing. Edwin Wiegerinck via 0316 – 296 111.
edwin-wiegerinck