Nieuw hoofdkantoor Hoogwegt Group

Hoogwegt

Onze diensten

hoogwegt
Algemene informatie
Project: Hoofdkantoor Hoogwegt
Plaats: Arnhem
Opdrachtgever: Bracamonte Daily Foods B.V.
Projectperiode: 2018 – heden
Omvang: 4.750 m2

Aan de Amsterdamseweg te Arnhem aan de Sonsbeekzijde van Arnhem Centraal wordt op de locatie van de voormalige fietsenstalling de nieuwbouw gerealiseerd van het hoofdkantoor van Hoogwegt Dairy Foods. TRAJECT verzorgt voor dit project de volledige installatieadvisering vanaf het eerste ontwerp tot en met de verwachte oplevering in 2021.

Hoogwegt, opgericht in 1965, is de grootste private leverancier van melkproducten wereldwijd en levert in een groot aantal landen. De huidige huisvesting in kantoorgebouw Rijnpoort te Arnhem voldoet niet aan de eisen voor moderne kantoorgebouwen. Met de nieuwbouw aan de Amsterdamseweg situeert Hoogwegt zich in het hart van de Arnhemse samenleving in een aansprekend pand, ontworpen door DiederenDirrix Architecten. De locatiekeuze is ook ingegeven door de nabijheid van station Arnhem Centraal, waardoor het gebruik van het Openbaar Vervoer door personeel en bezoekers wordt gestimuleerd en het autogebruik wordt verminderd.

Het nieuw te bouwen kantoorgebouw omvat meerdere gebruiksfuncties waarvoor specifieke installatietechnische oplossingen door TRAJECT zijn bedacht. Het gebouw en de op te nemen installaties zijn ingericht op een flexibele indeling, waarbij wijzigingen van ruimteomvang en -functies relatief eenvoudig uit te voeren zijn. Het project is na de fase Definitief Ontwerp aanbesteed aan een Engineer & Build team onder leiding van Mertens Bouw te Weert. De verdere uitwerking van het project wordt geheel uitgevoerd volgens de LEAN werkmethodieken.

Neem voor meer informatie over dit project contact op met:
ing. John klein Gebbinck via 0316 – 296 111.