Vakantie beleven op een hoger niveau

center-parcs-port-zelande

Onze diensten

center-parcs
Algemene informatie
Project: Center Parcs Port Zélande
Plaats: Ouddorp
Opdrachtgever: Center Parcs
Projectperiode: 2012 – 2018
Omvang:

Center Parcs is bezig met het vernieuwen van haar vakantiewoningen. TRAJECT is hier nauw bij betrokken op het gebied van aanbesteding en directievoering. Center Parcs Port Zélande is één van de parken die een een make-over heeft ondergaan.

Door een intensief voorbereidingstraject is de renovatie van 155 diverse vakantiewoningen in slechts 10 weken gerealiseerd. Om de deadline van 10 weken te halen heeft TRAJECT een directievoerder op de bouwplaats aangesteld die de aannemer instrueert en inspecteert op de kwaliteit van het werk en de planning. Als manager van het bouwproces op de bouwplaats neemt hij beslissingen bij mogelijke problemen die zich tijdens de bouw voordoen.

Center Parcs heeft zich altijd willen onderscheiden door luxe aan te bieden in haar vakantiewoningen. Vroeger werd dit onder andere gedaan door de woningen uit te rusten met een kleurentelevisie (toen nog ongewoon) en een open haard, uitzicht op wilde dieren in het park en een Aqua Mundo in het park, een tropische oase voor jong en oud. Nu is het tijd voor een stap vooruit.

Zowel het exterieur als het interieur van de vakantiewoningen van Center Parcs Port Zélande zijn naar een hoger afwerkings- en serviceniveau getild. De keukens zijn uitgerust met kookeilanden en decoratieve glazen achterwanden en om het ultieme wellness gevoel te creëren zijn de badkamers voorzien van een sauna en een ligbad met jacuzzi functie. Ook worden er tal van digitale oplossingen geboden om het vakantieplezier te vergroten. Zo staan er in de woonkamers LED-tv’s en kan er draadloos muziek worden afgespeeld vanaf de smartphone. Door deze vernieuwingen sluit Port Zélande ook in de toekomst aan bij de wensen van haar gasten.

Niet alleen de vakantiewoningen in Port Zélande zijn gerenoveerd, maar ook het project in België, Parc Ardennes in Vielsalm heeft een make-over ondergaan. Ook dit project is voorbereid en begeleid door TRAJECT.

Neem voor meer informatie over dit project contact op met:
ing. Edwin Wiegerinck via 0316 – 296 111
edwin-wiegerinck